Productie

Productia reprezinta o formă de organizare a economiei sociale în care produsele muncii sunt create de diferiţi producători independenţi, autonomi, fiecare dintre ei specializându-se în confecţionarea unui produs oarecare, astfel încât pentru satisfacerea nevoilor sociale este necesară vânzarea-cumpărarea de produse pe piaţă.

Instalatii termice, electrice

Firmele care reprezinta ramura serviciilor de instalatii termice, electrice au ca obiect principal de activitate executarea de lucrari de instalatii si centrale termice, instalatii electrice, sanitare, statii de pompe, recipienti sub presiune, montaj conducte pentru produse petroliere, agenti chimici, abur, apa si gaze, montaj utilaj tehnologic, ansamble si subansamble pentru instalatii, confectii metalice.

Case de amanet

Casa de amanet este un tip de institutie financiara nebancara. Casele nu ofera doar imprumuturi, ci si posibilitatea de vanzare sau cumparare a unor  bunuri.

Agentii de brokeraj

Operaţiunile de asigurare sunt deosebit de complexe şi, datorită consecinţelor ce rezultă din acestea, la exercitarea lor participă mai multe entităţi, unele dintre ele persoane fizice sau juridice, aparţinând domeniului privat.The confidence experts of your business.Cabinete de avocatura si Birouri notariale

Reprezinta domeniul serviciilor de natura juridica.

Constructii

Activitatea de construcţii reprezintă ramura economiei naţionale, în care se desfăşoară procesul de execuţie a lucrărilor de construcţii, destinate creării de mijloace fixe, precum şi menţinerii construcţiilor existente la un nivel tehnic constructiv cât mai apropiat de cel iniţial.

Agricultura

Agricultura în România are o valoare de 5% din produsul intern brut și angrenează 30% populația activă ocupată.

Baruri si alte activitati de servire a bauturilor

Acest domeniu are ca specific activitatea de pregatire si servire a bauturilor pentru consumul imediat in incinta spatiului de desfasurare a activitatii.

Agentii de Turism

Agentiile de turism sunt societati comerciale ce au drept rol intermedierea serviciilor turistice intre agentia economica, prestatorii directi de servicii turistice si turisti. Acestia organizeaza, ofera si comercializeaza pachete de servicii sau component ale acestora.

Confidence Accounting Solutions SRL

este societate membra C.E.C.C.A.R.

Persoane fizice autorizate

(PFA, PFI, avocati, medici, manageri, activitati comerciale) - Persoana fizica autorizata poate desfasura orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca.

Cabinete medicale individuale

Cabinetul medical este unitatea cu sau fără personalitate juridică, furnizoare de servicii publice, de stat sau private, de asistenţă medicală umană preventivă, curativă, de recuperare şi de urgenţă.

Asociatii si fundatii

Asociatiile si fundatiile reprezinta grupari de persoane fizice sau juridice organizate pe baza unui statut in vederea realizarii unui scop comun (stiintific, cultural, artistic, sportiv).

Comert

Companiile care desfasoara activitati de comert reprezinta companiile in cadrul carora se produce schimbul de produse prin vanzare-cumparare. Comertul reprezinta o ramura a economiei nationale in cadrui careia se desfasoara circulatia marfurilor.

Agentii de Publicitate

Agenția de publicitate este o companie care joacă rolul de intermediar între producătorul de bunuri și servicii și mediile de informare în masă care aduc în final mesajul la cunoștința consumatorilor. .

IT (hardware/ software)

Este un domeniu complex reprezentat fie de prestarea serviciilor in domeniu IT, fie de comertul produselor IT.